28 februarie 2013

Vă mulţumesc

Vă mulţumesc sincer pentru tot.

Vă mulţumesc vouă, celor care aţi aruncat cu ouă pentru că n-aţi avut ceva mai bun de făcut, le mulţumesc celor care au reuşit performanţa de a urî prin tastatură, le mulţumesc pentru timpul dedicat mie, pentru mail-urile pe care mi le-au trimis pe privat şi pentru comentariile pe care le-au postat.

Şi vă mulţumesc şi vouă, celor care m-aţi susţinut, tuturor celor care s-au abonat, tuturor persoanelor minunate pe care le-am cunoscut prin intermediul blogului, atât în virtual, cât şi în viaţa reală, mulţumesc celor care au fost mereu acolo la comentarii când au avut ceva de spus (mulţumesc, deci, şi pentru laude, şi pentru critici), dar şi celor care doar au citit.

Din păcate, nu mai am timp de nimic, pentru că-l dedic altor lucruri mai importante pentru mine, cel puţin în acest moment.

Au fost doi ani frumoşi, în care am cunoscut foarte multe persoane minunate. Cu unii am legat prietenii strânse, cu unii m-am întâlnit şi dincolo de monitor (şi, între noi fie vorba, când am văzut ce fel de oameni îmi citesc blogul m-am simţit prost pentru fiecare înjurătură pe care am postat-o) şi pe alţii i-am lăsat în urmă, pentru că n-au meritat mai mult. :)

În doi ani s-au întâmplat multe lucruri, atât frumoase, cât şi urâte. Am pierdut prieteni pe care-i ştiam de-o viaţă, am pierdut oameni la care ţineam enorm din greşeli prosteşti, am greşit mult, am greşit intenţionat, am fost proastă, n-am gândit, am încercat şi n-am reuşit, dar întotdeauna am scos-o cumva la capăt. Am învăţat mult din greşeli, am învăţat că, dacă prima oară e greşeală, a doua oară e alegere, am reuşit să umplu fiecare gol din viaţa mea şi am învăţat că dacă nu merge din prima şi nici din a doua, a treia e probabil cu noroc.

Mi-a fost, îmi este şi-mi va fi întotdeauna greu să-mi iau rămas bun. Am vrut să şterg blogul pur şi simplu, dar m-am simţit datoare să vă spun şi de ce o să o fac, dacă o să o fac. O perioadă o să-l las aşa, în speranţa că într-o zi voi simţi nevoia să mai scriu cum o făceam la început. Dacă nu se va întâmpla, asta e, nu-mi pare rău.


10 comentarii:

 1. Imi pare rau . E un blog admirabil din toate punctele de vedere , sper sa fie cat mai mult bloggeri asa cum ai fost tu .
  Ai grija de tine !

  RăspundețiȘtergere
 2. Imi pare rau, imi placea blogul tau.

  RăspundețiȘtergere
 3. Îmi pare atât de rău pentru asta. :( Înțeleg că nu ai timp de el, dar te rog mult, nu îl șterge. Lasă-l, chiar dacă nu mai scrii. E un blog minunat, care inspiră, un blog unic, original, plin de sentimente. Și cine știe, poate o să-l vrei înapoi mai târziu, ca să recitești.Chiar dacă ți-am descoperit târziu blogul, sunt dependentă de el acum. Te rog să nu îl ștergi.. și nu cred că sunt singura..

  RăspundețiȘtergere
 4. Da înțeleg că nu ai timp de el și chiar îmi pare rău findcă am citit fiecare post de al tău ..Și știu cum e să nu ai timp de el .
  Am căteva săptămâni de când am intrat și eu în lumea asta și nu prea mă pricep ..Dar te rog să nu renuți la acest blog ,la tot ce ai scris findcă chiar dacă nu te cunoaștem cu adevărat ,îți iubim blogu și sper să nu ne lași baltă..

  Te pup :*

  RăspundețiȘtergere
 5. Acum am vazut postarea ta ce se vrea a fi ultima... Acum ceva timp cateva fiinte fara minte prea multa au vrut sa ma faca sa abandonez si eu. Nu am facut-o... De ce? Pentru ca e munca mea acolo, nu a lor, a celor care nu au ce face decat sa arunce cu seminte in altii. Gandeste-te ca multe critici indreptatite ale tale vor fi in continuare ca o arma impotriva multor persoane de bun simt. Si nu in ultimul rand exista atatea bloguri ce ar fi trebuit sa fie sterse incat ar fi pacat sa fie sterse iar dintre cele care merita.

  Cu mine nu te-ai vazut, te-am apreciat de la distanta. Vor fi zile cand vei dori sa lasi iar un mesaj, un gand, o mica poveste... Si cum ai refuzat sa activezi pe blogul meu, vei avea posibilitatea sa lasi cateva randuri iar aici.

  Acum sa vad cat apreciezi tu parerea mea... Ai grija de tine sufletel!

  RăspundețiȘtergere
 6. Cei din zodia rac nu renunta niciodata, amintesteti asta :D

  RăspundețiȘtergere
 7. So.. how u doin' lately? How's life?

  RăspundețiȘtergere
 8. Hey, imi place tare mult cum scri si as vrea sa vorbim, ai facebook?

  RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!