07 februarie 2011

Nothing compares to a quiet evening alone...

And she wiiiil be loooved, and she wiiiil be loooooved.
Azi am ieşit afară. Da, mi-am asumat riscul.
S-au întâmplat foarte multe lucruri ciudate... Mă uitam la Dâmboviţa şi aşteptam să treacă un tip de pe pod ca să pot face o poză (cred că s-a prins şi el de asta şi de-aia nu mai pleca)... Trec doi beţivi pe lângă mine şi Simona.
Unu' începe să îi zică Simonei:
- (despre mine) Ai grijă de ea, te rog eu frumos... ai grijă să nu cadă!!!
Simona: - Da, da...
Beţivul (către mine): Ai grijă, pe bune (ducându-şi mâna la inimă), ai grijă să nu cazi.
Eu: Sunt ok, sunt ok. Pe bune, chiar sunt ok.
Beţivul: Ai grijă...
Eu: Sunt ok...

Trece strada şi se uită la mine. Îi zâmbesc, apoi încep să râd. De ce ies astfel de specimene pe stradă? Dacă-l călca maşina? De ce îmi poartă de grijă? 
Să mai spun despre bătrânul care am crezut că face infarct în maşină, când îl trimitea pe altul în locul din care a ieşit? Dacă stau mai bine să mă gândesc, semăna foarte mult cu cetăţeanul franţuzit, având în vedere că avea acelaşi tupeu şi scuipa aceleaşi înjurături. Numai că ăsta zbiera... în maşină. Spre un alt beţiv care i-a aruncat ţigara pe haină, probabil, din greşeală şi din grabă.

Am fost, după mulţi ani, în Cişmigiu. Nu ştiu de ce am avut alte aşteptări, nu ştiu de ce m-am gândit că ţăranii (de oraş) vor ocoli parcul ăsta, nu ştiu de ce mi-am făcut speranţe... Poate nu am fost în cea mai bună zi. La nici cinci minute după ce am intrat, aud minunata voce a... a... "No, no, no, no, no, no fire, no fire / I, I wanna feel the music higher / And touch the sky". Jenant. Am crezut că e o glumă proastă, dar se auzea dinspre patinoar. Sper că nu se află admiratori de-ai domnişoarei printre cititorii mei. Sper să nu mai am o astfel de surpriză neplăcută, pentru că, dacă vreau să-mi violez urechile, pot s-o fac şi singură, acasă.  Sper să-mi mai întâlnesc căţeluşul când mai trec prin Tineretului. Sper să ştiu ceva la testul de la mate de mâine.

P.S: Mâine cred că sparg un cap şi nu este vorba despre al meu.





13 comentarii:

  1. Poza e superba:).
    Si postarea la fel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Me luvs INNAAAA:)))) Dă-ţi seama ce erezie ai trântit aici, nu te mai citeşte nimeni. Acum, că am rămas doar noi, cei cu nişte minte... GREAT POST, dude!

    Pe beţivi nu îi calcă maşinile. Bacchus PWNS God!

    RăspundețiȘtergere
  3. E o adevarata tehnica sa iti creezi un reflex al optimismului, nu e usor...usor e sa nu intelegi niciodata nimic si sa treci prin viata ca o valiza...
    adica sa cauti "imagini" placintel...care sa te reprezinte pe tine, care sa-ti cultive si sa scoata la lumina intelegerii propriul tau suflet...
    spunea un baiat cu mult bun simt, ca asa cum iti antrenezi muschii, trebuie sa faci efortul de ati antrena si spiritul...ma bucura "starea" articolului tau:)
    totul e echilibru placintel...pastreaza-l:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Melodia de inceput imi mai rasuna si mie in cap din cand in cand, nu stiu de ce.
    Betivii sunt funny, mie odata imi spunea unu' cum o sa-l injunghie pe sefu' lui, ca pe un vitel, pentru ca nu l-a platit.

    RăspundețiȘtergere
  5. @mishi :)) Ai grijă să nu cazi. :P

    RăspundețiȘtergere
  6. @Amaranth, asta eee. :)))) Să nu mă mai citească! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. @Bogdan Cirstea =))))))
    Şi mie îmi place mult melodia. :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Poza e superba:).
    Si postarea la fel.

    RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!