20 mai 2011

Ioi

Românii are talent.
Că românii poate.






În schimb...


Sper că nu vă place Adrian Cuţu...

8 comentarii:

  1. CE sa zic nici mie nu-mi convine ca a castigat Adrian Tutu...M`am tinut si eu de cap ca el a fost pe locul 1:| cand eu am votat ca tampita cu Dinu...Insa am ascultat acum ...are intradevar un mesaj care ajunge acolo la "corason"Nu o sa mai zic ceva de rau de Adrian ca exista acolo sus un Dumnezeu si cum zice si in melodie romanu` stie numai sa critice...In legatura cu melodia a doua...mi se pare prea vulgara..." pizde de 12 ani..etc...Sa speram ca editia viitoare vom face alegerea corecta.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Little leisure, eu nu cred că vom ajunge să luăm o decizie corectă atâta timp cât ne impresionează un caz mai mult decât talentul incontestabil al unei persoane.
    Adrian Ţuţu a fost poate cel mai slab din finală... şi totuşi, a câştigat. De ce? Pentru că este orfan. Mă gândesc că poate nu avea cea mai rea situaţie dintre toţi concurenţii. Şi, dacă avea, cu siguranţă era cel mai talentat.
    Numele emisiunii este "Românii au talent", iar logica mea îmi spune că ăl' cel mai talentat ar fi trebuit să câştige. E urât ce s-a întâmplat, sunt sigură că asta a descurajat multe persoane.
    Românii au alte talente. Şi sunt foarte uşor de impresionat...

    RăspundețiȘtergere
  3. Da ai dreptate.Asta gandesc si eu...dar nu ma ajuta cu nimic sa incep sa il injur pe acest orfan...de aceea imi displace melodia"Eminem de Romania"

    RăspundețiȘtergere
  4. "Şi, dacă avea, cu siguranţă era cel mai talentat." - am vrut să zic "cu siguranţă NU era cel mai talentat."
    Eu nu-l înjur pe tipul care a câştigat. Eu mă refer la atitudine. Mă doare-n paişpe că a luat premiul sau ceva...

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate ne lasam impresionati,ca de fiecare data, de caz.
    Uite de aia imi e ciuda ca nu mai exista emisiunea ,,Surprize, surprize" :))

    RăspundețiȘtergere
  6. @Suflet de SKORPYE =))))))
    Şi mie mi-e ciudă. :> :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Măcar nu sunt singura căreia îi este ciudă.
    :))

    RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!