13 iunie 2011

Doliu

Micuţa mea,Credeam că totul este bine. Ce s-a întâmplat? De ce nu mi-ai zis nimic? Nu m-aş fi aşteptat la asta niciodată, nu te-a trădat niciun gest...
Ştii că mami te iubeşte mult mult mult, nu? Să nu uiţi asta, nici măcar acum, când ochişorii tăi sunt închişi pe vecie.
Scuze dacă te-a sufocat ultima mea îmbrăţişare. Voiam să te mai simt o dată lângă inima mea. Sper că eşti liniştită şi că te joci undeva, pe o pajişte verde, cu toţi ceilalţi micuţi.
Vreau doar să ştii că atât am putut. Dacă ar mai fi fost ceva de făcut, nu aş fi ezitat. Îmi pare rău şi-mi va părea întotdeauna. Sper să mă ierţi şi să fii fericită, suflet drag, pentru că te-ai stins mult prea devreme.
Tu aveai tot cerul pentru tine... mai ştii? Cum ne uitam pe fereastră şi ţi l-am promis ţie pe tot? Dacă o să te răzgândeşti vreodată, vreau să ştii că tot al tău este. Iartă-mă.
O să te iubesc mereu,


Mami

18 comentarii:

 1. asta inseamna ca sunt momente in care rolul de creator al propriului destin, te depaseste sau obosesti, oricui i se poate intampla...
  si e mult mai placut si comod rolul de plangacios...de aspectul asta nu scapi la nici o varsta, deci curaj:)...sunt mai multe feluri de a te alinta:)...e frumos si asa, esti chiar o placintuta dulce:)...cine nu te iubeste, nu stie ce pierde:)

  RăspundețiȘtergere
 2. ... Nu te supara, titlul ma sperie....

  RăspundețiȘtergere
 3. ph,nu iti face griji.
  papagalul meu a inghetat afara,in decembrie,din cauza lui mama

  RăspundețiȘtergere
 4. La ce te referi? La cine? Sunt un pic in ceata si mi-e sa nu spun vreo prostie...

  RăspundețiȘtergere
 5. @Lillee, la puiuţul meu de vrabie... :(
  L-am găsit şi am vrut să-l cresc... şi a murit. Nici măcar nu ştiu de ce... că era vioi şi mânca... nu a dat niciun semn. :(

  RăspundețiȘtergere
 6. pumpkin little pie, ador blogul tau!!!:D imi pare rau ca m-ai citit in umbra pana acum....nu am dat de blogul tau!:(

  dar acum am facut-o.vrei link exchange?:D scrie-mi la mine...scuze ca n-am scris pe pag speciala:*

  RăspundețiȘtergere
 7. @Miss Soare, se iartă.:P
  Te-am pus. :x

  RăspundețiȘtergere
 8. gata, little pumpkin pie;;):*

  sa ne citim cu drag!

  RăspundețiȘtergere
 9. @Miss Soare, ne citim, ne citim! :* >:D<

  RăspundețiȘtergere
 10. @vert, o am, da' nu e acelaşi lucru... :-<

  RăspundețiȘtergere
 11. @Romeo Ruse
  "...cine nu te iubeste, nu stie ce pierde:)" - Da, da, da, da, da. :D :))

  RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!