02 noiembrie 2011

Eşti civilizat? Ce prost retardat eşti! Prostule!

Eu nu mă aştept să găsesc oameni civilizaţi în Românica. Nu, mi-am luat de mult gândul că există astfel de persoane printre noi şi am încercat să mă împac cu ideea. Nu m-am născut într-o ţară civilizată, nici măcar nu vreau să mă mint că ar fi altfel, dar ştiu că dacă vrei să faci o schimbare trebuie să începi cu tine.

Scriam mai demult pe blog că am văzut un bărbat în preajma liceului meu care aduna rahatul căţelului. Mi se pare un gest foarte frumos şi firesc, dar mai mult decât astea două mi se pare un gest civilizat. Atunci când îţi iei un animal trebuie să fii conştient că, în acelaşi timp, îţi asumi şi alte câteva chestii. Asta dacă ţi le asumi, bineînţeles. Şi cum mi se pare normal să speli şi să faci curat unui animal care îşi face nevoile în casă, la fel de normal mi se pare să strângi după câinele tău care se cacă în mijlocul trotuarului, acolo pe unde şi eu, şi tu călcăm. Cred că oricine este de acord cu mine că într-o ţară civilizată nu este o ruşine să strângi după câine. Nu spune nimeni să iei mizeria cu mâna, că nu e nimeni atât de imbecil să-ţi ceară asta. Nu-ţi vine nimeni cu vreo pretenţie absurdă, ci doar cu o mică rugăminte de bun simţ: nu lăsa căcatul acolo unde este.

Trebuie să recunosc că, în faţa atâtor persoane încuiate la minte, mi-e ruşine să fac chestia asta care până la urma urmei nu este deloc ruşinoasă. Nu colecţionez căcaţi, dom'le, strâng de jos, pentru ca tu, când nu eşti
atent, să nu calci în minunăţia asta.

Azi când am ajuns de la liceu am ieşit afară cu pufoşenia. Bucurie mare, ţopăieli, urlete, d-astea. Am ajuns în spatele blocului şi tot stăteam cu ochii pe câine. Când a găsit locul în care dorea domnia lui să posteze încărcătura, s-a apucat de treabă. Eu, cu mâna în buzunar aşteptam răbdătoare cu punguţa deja pusă ca o mănuşă pe mână să termine... ce avea de făcut. Bun, termină, scot mâna, o îndrept spre rahat şi în clipa următoare aud nişte hohote de râs. Mă uit, zic "ce dracu' se aude?" şi văd doi dintre cei mai oribili cocalari cum stăteau ei ca barosanii şi jucau table lângă ghena de gunoi, bând fiecare câte o berică. Aşa, jalnici cum sunt, râgâind a bere şi trăgând băşini pe fese, s-au gândit ei bine şi au găsit situaţia foarte amuzantă. Eu - cea retardată, ei - culţi, aşa, îmbrăcaţi în haine adidas, cu pantofi sport Nike şi cu bere ieftină la nas, ca să ne înţelegem mai bine.

Vedeţi băi de ce nu suport eu ciorile? M-am făcut că nu i-am auzit, mi-am continuat drumul ştiind că ei mai mult şi mai bine n-o să poată face în vieţile lor ratate şi i-am lăsat cu tot Salamu' lor să râgâie puturos a bere. Sper să moară înecaţi cu vomă.Poza este luată de aici.
10 comentarii:

 1. Costache Lavinia-Monica3 noiembrie 2011, 00:15

  :)) dura:)) bine le-ai facut!:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Am observat ca m-ai scos din blogroll. Asa ca am fost nevoita sa te scot si eu. :d Daca doresti o noua colaborare te rog sa ma contactezi. 

  RăspundețiȘtergere
 3. Bravo! Sunt de acord cu absolut tot ce ai scris. 

  RăspundețiȘtergere
 4. Aan Eelei , noi să fim sănătoşi. ;)

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna.

  Te-am sters pentru ca tu la blogroll ai "Afisati tot" acum am vazut. si eu cand am intrat pe blogul tau nu m-am gasit in primii si am crezut ca m-ai sters. Acum o sa zici ca nu m-am uitat eu mai bine, asa este, dar nu cred ca este corect pentru ca eu te am pe prima pagina si nu trebuie sa dai click pe altceva ca sa-mi apara link-ul. Eu o sa te bag din nou. Observ ca inca nu m-ai sters. 

  RăspundețiȘtergere
 6. Imi puteti spune, daca sunteti de acord sa facem un schimb de linkuri, eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://myrochat.blogspot.com iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://myrochat.blogspot.com cu titlul Chat Online - Chat Romanesc  (fara diacritice) Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord va rog sa imi lasati un comment pe blog! Va multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 7. Personal mi-ar fi scarba sa fac asta,tocmai de aceea nu mi-am luat caine.Nici un deranj pentru altii,nici un deranj pentru mine.Problem solved :)

  RăspundețiȘtergere
 8. Bravo dovlecel. Responsabilitati au si cei care nu au animale ca nu traim in cocina sa ne aruncam gunoiul pe jos. M-am luat si eu acum ceva timp de un individ care s-a gandit sa isi arunce coaja de bana pe jos. Si acum, mai de curand chiar am stat cu o prietena si am adunat niste hartie (pentru casa de marcat)intinsa ca de halloween pe tufele de la intersectie de la muncii.

  RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!