08 iunie 2011

Când ai chef de râs... ai

Mai ştiţi gluma cu pulverizatorul şi strănutul? Gen "hapciu" şi stropeşti cu apă? Să creadă lumea că îi stropeşti cu... ? O poţi vedea aici.
Ieri am zis să încerc şi eu, să văd ce iese... :))
Cele mai amuzante reacţii:
- Blonda: "Ewww, m-ai flegmaaat!!!"
- Roxana, care s-a enervat destul de urât, ceva gen "Da' mai pune şi tu mâna la gură!!!" (după ce am "strănutat" de vreo 2-3 ori pe ea)
- Andrada, care era săraca total scârbită de faptul că strănut pe ea... în curte îi şoptea Roxanei că nu are şerveţele să se şteargă
- Alexandra B., care râdea şi mă întreba "Frateee, ai strănutat? :))" şi care, ulterior, se ferea de mine
- Bodyguard-ul tânăr, care nu-şi dădea seama ce s-a întâmplat dar care a zis, după, că n-a mai râs aşa de bine din clasa I
- Tipul cu tricou albastru, care a exclamat, după ce şi-a dat seama că eu am cam strănutat umed pe mâna lui,  "Shiiiiiit!!!"
Bineînţeles că, în timpul ăsta, oamenii din jur jucau şi ei teatru... eu îmi ceream scuze şi ziceam că mă simt foarte prost... până la urmă totul s-a terminat cu bine, fără să îmi iau vreun pumn în moacă.
A, de menţionat este şi Alexandra mea, care, fiind fată finuţă, nu mi-a zis decât "Noroc!".
N-am mai râs aşa de bine de mult. Totuşi, parcă nu aş avea curaj să fac asta oriunde, că, na, nu ştii peste cine dai şi cum poate reacţiona cineva. =)) A fost GENIAL.

3 comentarii:

  1. Cat de tare, geniala idee. Vorba ta, nu trebuie aplicat oriunde, nu se poate sti ce va urma. Oricum, geniala idee. Poate pun si eu de-un stranut muhahaha =))

    RăspundețiȘtergere
  2. @Lillee, =)))
    Pune şi tu. :D Sigur iese ceva mişto rău. :P

    RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!