29 iunie 2011

Când eşti cu un părinte în cameră

1. Nu dai click pe link-uri dubioase primite pe messenger. 
Mai ales când link-ul conţine nume de site-uri porno cunoscute, ca redtube. Doar laşi pe mai târziu, când poţi să-ţi înjuri amicul în voie.

2. Nu vorbeşti pe messenger decât dacă persoana cu care pălăvrăgeşti ştie că e cineva în spatele tău. 
Orice om mai scapă câte o înjurătură. Şi prietenii se pricep foarte bine să complice lucrurile. Gen "Da, frate, şi toată clasa a luat 3 la mate...". Chiar dacă era o glumă. Pun pariu că n-o să te creadă.

3. Închizi tab-urile de la orice site şi revii când eşti singur.
Eu eram ieri la Carbonaru şi, deşi nu-mi dădeam eu seama, scria mare şi roşu "Sex în grup. Amânare". Credeţi-mă, mi-a luat 5 minute să-i explic mamei că este o glumă. Bine că am găsit aia cu "Nota: Nu v-a suparat gluma cu sexul in grup, nu?", m-a salvat...

4. Nu asculţi muzică "cu prostii". 
Poate doar d-aia cenzurată. Da' eu urăsc cenzura... Dacă tot asculţi, încearcă să asculţi melodii cântate într-o limbă pe care părinţii tăi n-o cunosc. Încercaţi... somaleza, de exemplu. Bine, nu ştiu ce melodii în somaleză puteţi asculta. Vă descurcaţi voi.

5. Nu vorbeşti la telefon.
Mama are prostul obicei să intervină în discuţie, de parcă am fi într-o conferinţă. Ultima dată când am încercat să vorbesc cu tata la telefon am zis că mă dau cu capu' de pereţi, pentru că, pur şi simplu, nu mă lăsa să vorbesc cu el, deşi erau banii mei şi vorbeam la telefonul meu. Câteodată mă întreabă "Cu cine vorbeşti?". Dacă fac greşeala  să-i răspund, îmi cere detalii încă vreo cinci minute şi ajung să vorbesc în paralel. Bineînţeles, convorbirea mea se încheie cu un "Pot să te sun eu peste cinci minute, te rog?". Chiar dacă nu vorbesc prea des la telefon.

6. Te prefaci că faci orice altceva decât făceai iniţial.
De exemplu, poţi să pari preocupat de un joculeţ. Eu vă recomand QWOP, dar numai în cazul în care aveţi nervi de oţel şi tastatură rezistentă. Nu am ajuns decât pe la 18, dar domnişorul a reuşit să ajungă pe la 50 şi ceva. Eu mi-am băgat picioarele, până la urmă.
Later edit: Domnişorul a trecut de 100. WTF.

8 comentarii:

  1. @Lard on the Bread
    Hahahaha ! Mi-ai luat gurile din vorbă -))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai mei sunt exact exact la fel :-l.Aceleaşi lucruri le fac şi eu când apare inamicu` în cameră :D.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda, bune sfaturi. Ar trebui sa-l pun pe frate'miu sa citeasca :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu stiam de redtube :D Am imbatranit ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeule, nici nu trebuie să ştii. Sper că n-ai intrat acolo, eu aşa îi spun YouTube-ului. :P

    RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!