18 iunie 2011

Clătite

Pentru că Andrada şi Monica mi-au făcut poftă de clătite, mi-am făcut şi eu azi. După ce m-am chinuit şi m-am minunat de cât de bine... arată şi miros, m-am dus la frigider să caut ceva să bag în ele. Şi a fost gen "WTF?!", pentru că am găsit doar aproximativ nimic în frigider cu care să le umplu.
Acum mă uit la ele. Poftă bună mie...

8 comentarii:

  1. Pune muştar:)) Inovezi arta culinară:)) Sau pate de ficat. Sau ceva... Poţi să faci shawarma în ele:))

    RăspundețiȘtergere
  2. @Amaranth, bwaahahah =))
    Şi eu care mă gândeam la nişte Finetti sau ceva. :| :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Gem.Bagă gem.Sau topește o ciocolată și iese Finetti. :)) Mama mai pune brânză dulce făcută cu ou și zahăr,le umple,apoi le bagă la cuptor :D



    Pofta buna! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai merg cu sunca presata si cascaval. Apoi bagate putin la microunde pana se topeste cascavalul :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da,dar cine mai merge ca tine la sala de fitness ? ;x

    RăspundețiȘtergere
  6. Şi da,e cunoscut faptul că oricând clătita poate s-aibă rol de lipie.Le place teatrul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mmmmm...acum mi-ai facut si mie pofta...si eu am cu ce le umple...sper...ca stau borcanele cu dulceata de nu stiu cand in camara, dar...n-am amatori. :)))

    RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!