31 august 2011

Leapşa cu chestii preferate

Da, da, ştiu că nu am mai scris de mult timp, ştiu că am lipsit cu nesimţire şi fără niciun motiv şi nici nu am de gând să vin cu minciuni sau cu scuze false. Mi-a fost lene. Se întâmplă oricui. Poate nu 3 săptămâni, cum mi s-a întâmplat mie, dar cu siguranţă se întâmplă oricui. Sau i se poate întâmpla. Nu contează. Am primit şi eu o leapşă de la Monica şi am decis s-o onorez cât mai este caldă încă. Sau călduţă. So...

1. Să începem cu ceva simplu. Revista preferată. Argumentaţi.
Oh crap... nu am mai răsfoit de mult o revistă. Nu mă întrebaţi pe mine, copii, io-s plictisitoare şi demodată. Dar ştiu că-mi plăcea POPCORN şi BRAVO Posters... când eram şi eu topită după Twilight and stuff. Mi-a trecut vremea... a fost acum câţiva ani.
2. Culoarea preferată.
Roz. Glumesc. Dacă spun negru nu e OK, deci o să spun... verde? Turquoise.
3. Serialul preferat.
Nu ştiu ce să spun... am descoperit acum ceva timp Neveste Disperate şi am devorat toate cele 7 sezoane, mai repede decât Gossip Girl sau... The Vampire Diaries.
4. Emisiunea preferată.
Emisiune, emisiune. N-am idee. Îmi plăceau cam toate emisiunile de pe MTV. Mă mai uitam la ăia cu SPCA pe Animal Planet, la câteva pe Discovery Travel & Living (ce face plictiseala din om la sală) şi pe Reality mai erau unele interesante... Whatever, nu am una preferată şi asta pentru că nu prea deschid televizorul...
5. Cartea preferată.
Maitreyi.
6. Cântecul preferat.
Adele - Someone like you
7. Filmul preferat .
Aveam unul... dar chiar dacă acum ceva timp eram sigură că se afla printre filmele pe care aş vrea să le revăd peste ani, acum m-am răzgândit. Acum mă uit doar la filme de groază sau cel puţin asta am în plan.
8. Blogul preferat.
Mai preferat decât favoritul şi dulceaţă, adică al meu, nu poate fi niciun alt blog.
9. Cântăreţul preferat.
IDK, nu prea am eu preferaţi. Toţi cântăreţii pe care încă îi ascult au fost preferaţii mei la un moment dat.
10. Ţara preferată.
Mmm, Germania. Iubesc Germania. Nu ştiu germană.
Ca de obicei, leapşa o poate lua oricine pofteşte.

3 comentarii:

  1. si mie-mi place Germania 8->

    RăspundețiȘtergere
  2. Favorite song: Adele ♥ m.ai cucerit ! xD

    RăspundețiȘtergere
  3. ♥ Adele-Someone like you ♥ Melodia este absolut superbă.

    RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!