21 aprilie 2012

Lumea noastră eşti TU!


M-au tâmpit de tot ăştia de la Cosmote cu SMS-urile lor. După cum ştiţi nu folosesc aşa des telefonul, poate doar când mai vorbesc cu prietenii, şi sunt obişnuită să NU găsesc mesaje pe telefon decât când sunt trimise de persoane reale, care au ceva important de zis şi nu spam-uri de căcat de la o firmă de căcat! Dacă lumea lor sunt eu, ar trebui să aibă grijă, că lumea lor o să se zguduie puţin, urmează un cutremur!

Singurul motiv pentru care am cartelă şi abonament la modem de la ei este acoperirea, care este destul de bună, la ţară la mine numai Cosmote-ul având semnal, deci nu vă imaginaţi că mi-au lăsat vreo impresie super sau ceva. Am păţit numai nepăţite cu angajaţii lor de la Germanos, mi-au făcut atât de mulţi nervi că am zis că o să cedez. Asta era acum vreo... 3 luni sau ceva de genul.

Când mi-am dat seama că am laptop dar nu şi net şi că am toate şansele să rămân iar ruptă de lume în sătucul ăla, m-am dus fuguţa la Vodafone, Orange şi Cosmote să întreb care are acoperire şi să mă interesez de un abonament convenabil.

Muista de la Vodafone mi-a răspuns în scârbă (probabil imaginându-şi că dacă întreb de net pentru la ţară sunt o ţărancă cu dâre de căcat pe chiloţi) că nu am semnal în sate d-astea uitate de lume iar asta m-a făcut să mă îndrept spre Orange, unde o tipă la fel de prostuţă şi puţin tâmpă, dar cu mai mult bun simţ, mi-a zis de nişte preţuri exagerate, iar când am vorbit despre acoperire mi-am dat seama că nu merită să-mi fac abonament la ei pentru că l-aş lua degeaba, net găsesc şi la McDonald's, eu vreau la ţară!

 În fine, m-am dus la Germanos, unde o tipă cu maxilar ciudat mi-a prezentat ofertele "de la Cosmote". Cosmote în pula mea, mi-a zis de Zapp, nu Cosmote, şi m-am trezit ca proasta cu un abonament la Cosmote nu de 5 giga trafic, cum voiam iniţial, ci cu 2 giga! Am zis OK, nu e momentul să iei pe cineva la bătaie, mi-am băgat pula şi l-am luat aşa cum era, mai ales că eram disperată că de 3 zile nu aveam net. Cu promisiunea că dacă nu sunt mulţumită de el pot să fac un alt tip de abonament, bineînţeles. L-am anunţat pe tip că vreau să îmi cumpăr modem-ul, să fie al meu, nou. Mai târziu aveam să aflu că am dat 39 lei degeaba, pentru că nu am primit nici chitanţă la el şi cre'că puteam să-l iau gratis pentru un an, cât am eu abonament la ei.

După mult timp de aşteptat şi multă bătaie de cap, ajunsă acasă obosită şi flămândă, constat cu stupoare că modem-ul meu nou este, de fapt, un modem vechi, de o culoare dubioasă, care se voia a fi albă dar care era de un maro foarte căcăniu, cu cel puţin un proprietar în spate. Mergea al dracu', dar arăta ca după război.

OK, mă duc înapoi, îi bat ăluia obrazul, îmi dă altul şi se scuză pentru greşeală care cică n-a fost intenţionată, ajung acasă, ieiii, credeam că pot să stau în sfârşit pe net! Liniştită pe dracu'! Ăsta era nou, dar nu mergea! Nu-i nimic, şi-aşa creierii mei erau făcuţi terci, mi-era foame, mi-era sete, mi-era rău şi somn, m-am dus în pula mea să-mi iau un alt modem şi dacă nu era nou şi bun, clar încheiam contractul la fel de repede pe cât îl semnasem!

Mi-au dat unul nou, l-am testat acolo că m-am cărat şi cu laptop-ul după mine, mergea de minune. Păcat că numai în oraş merge aşa, când sunt la ţară merge parcă cu limitare de viteză de până la 1 kbps! Stau zece ani să mi se încarce o pagină şi dacă vreau să ascult o melodie pe YouTube tre' să mă gândesc cu o zi înainte, ca să aibă timp să se încarce!

De-abia aştept să treacă anul, să termin contractul cu ei şi să-mi bag pula în tot ce înseamnă Cosmote, pentru că este o firmă de căcat, cu angajaţi de căcat, cu servicii de căcat şi cu tarife super mari pentru serviciile de căcat pe care le oferă, cel puţin la internet.

Aşadar, nu vă recomand internet 3G de la ei, mai bine vă lipsiţi de el decât să-l aveţi. Şi dacă ştie cineva cum să fac să nu mai primesc mesaje, îl rog frumos rău de tot, cu flexul la gât şi cireaşă pe căcat şi ciocolată pe lângă să-mi spună şi mie pentru că deja turbez şi voi nu mă vreţi turbată, voi mă vreţi drăguţă şi roz!

10 comentarii:

  1. Mi-ai pus zambetul pe buze cu cuvantul"muista". Deobicei , dsoarele astea au asa un tupeu, parcas directoare la vodafon ,cosmote etc.
    Te inteleg cu netu si eu am aceasi problema pt ca eu am de la Romtelecom ( Cosmote Related) si la fel de 2 GB cica ...2 kb poate . M-am certat cu tampitii aia de 10 ori , mai am un an de contract ( pe modemul mare mai am un an si s-a strcat acum 2 ani ) . Dabea ast sa scap , dar cred ca o sa opresc contract-ul ca nu mai suport. Costa o groaza , dar merge ca un cur. Numai muisti la companii dastea :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am tot recitit contractul, dar nu spune nicăieri "Dacă la firma noastră de tot căcatul nu găsiţi serviciile de care aveţi nevoie, puteţi încheia contractul oricând.". Nu. Ei vor soluţionarea problemelor, vor pace în lume, vor ca căcatul (cacofonie intenţionată, lol) să devină un tratament naturist pentru muie, vor să fim mulţumiţi de serviciile pe care le furnizează! Nu e induioşător?

      Ștergere
    2. Pacat ca totul se rezuma la : VREM.

      Ștergere
    3. Da. La Românica întotdeauna totul se rezumă la "vrem", "vom face", "avem în plan", dar nu se concretizează absolut nimic!

      Ștergere
  2. Cred ca toti patim treaba cu mesajele de la retele noastre. :)) Apropo modemurile astea nu sunt asa bune...cred ca ai observat si tu asta ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu o păţesc de câteva ori pe zi, de vreo 3 dacă nu mă înşel! Nu mi se pare normal!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Da, din păcate sunt. Nişte oameni care ar trebui să fie la dispoziţia mea pentru orice info de care am nevoie şi care ar trebui să mă facă să vreau să prelungesc contractul, nu să aştept să îl închei tratează clienţii de parcă ei ne-ar plăti pentru noi să le folosim produsele.

      Ștergere
  4. firma de rahat cosmoteul asta,saracie ce s-a intins mai mult decat il tine plapuma de gafie reteaua si pica,iar la pretentii si abureli gen ghiveci de sute de extraoptiuni 1000 min cosmoteu si alte 2000 pe... veceu!Ai dreptate sa te revolti,nu noi suntem la cheremul lor,ci ei la al nostru,ca daca nu ne-ar avea,ar fi someri!

    RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!