05 aprilie 2012

Nu ştiu să spun "Nu"!

Pfoa, observ că idei de postări îmi vin exact atunci când nu am timp! Am vreo zece postări neterminate şi încă vreo câteva idei şi am şi timp, dar nu când trebuie...
Deci lucrurile stau aşa: mi-e foarte greu să refuz, mai ales când vine vorba de un prieten sau de cineva care-mi place. Poate din ruşine sau din teama de a nu dezamăgi, habar n-am. Dar când cineva îmi cere să-i fac un favor sau ceva, îmi este al dracu' de greu să spun "nu"! Câteodată dau răspunsuri ambigue, schimb subiectul, încerc să dau de înţeles măcar că nu vreau, dar un "nu" foarte hotărât nu spun decât foarte rar. Nu ştiu altora cum le este, dar bănuiesc că nu sunt singura.

2 comentarii:

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!