26 iunie 2012

Ai scuipat?

Ieri am fost să scot nişte bani şi să fac nişte cumpărături, aşa, pe ultima sută de metri. Am cumpărat mai multe decât prevăzusem şi ca de obicei am luat numai prostii pe care probabil nici n-o să le folosesc. Printre altele, am luat şi o sticlă de suc natural. Ajunsă acasă, am stat să îmi mai trag sufletu' şi am început să dau cu aspiratorul. Din cauza zgomotului pe care îl făcea aspiratorul, nici nu am auzit că a intrat cineva pe uşa de la intrare, nici eu nici câinele. 
Era verişoara mea, despre care v-am mai povestit pe aici (cei care citesc de pe la început ştiu despre cine este vorba), care între timp, s-a făcut foarte mare şi frumoasă. Am oprit aspiratorul să vorbesc cu ea şi m-am asezat pe canapea. Am luat sticla de suc, am băut. Se uită la mine şi-mi spune că vrea şi ea. Îi dau sticla.
Se uită la ea, apoi la mine şi mă întreabă:
- Auzi, tu ai scuipat în suc?
Am rămas perplexă. 

15 comentarii:

 1. Ce a facut-o sa te intrebe asta ?:))

  RăspundețiȘtergere
 2. @S.
  Îţi spun sincer că nu am idee! Deşi nu e prima oară când spune chestii care să mă lase cu gura căscată. Ea ia şi multe faze din desene, dar pe asta nu de acolo a luat-o, zic eu.

  RăspundețiȘtergere
 3. hmm, e cam ciudat să te gândești fix la așa ceva... mai știi, poate i-a venit să te întrebe asta pentru că ea așa face cu sticlele de suc :)))

  RăspundețiȘtergere
 4. @Inache
  Asta nu am de unde să ştiu, dar dacă ar face-o, nu cred c-ar face-o intenţionat. :)
  Oricum, oricine ar fi surprins să vadă cât de răi sunt unii copii din ziua de azi, ce lucruri urâte pot face şi ce urât pot vorbi. :) Micuţa mea nu e unul dintre ei, dar asta nu înseamnă că nu poate fi învăţată/influenţată să facă sau zică unele chestii.

  RăspundețiȘtergere
 5. Sticla era cumva transparenta ? poate arata "suspect" sucul.:)

  RăspundețiȘtergere
 6. hai, acum recunoaste, ai vrut s-o sabotezi :))

  RăspundețiȘtergere
 7. :))))) probabil ca i-ai mai facut tu vreo farsa inainte!

  RăspundețiȘtergere
 8. Salut,
  Te intereseaza un schimb de link-uri cu
  http://incalzitoaresolare.ro/produse/panouri-solare
  site-ul este cu informatii despre panouri solare
  pentru apa calda.
  Multumesc frumos.

  RăspundețiȘtergere
 9. Ai primit urmatoarea leapsa http://chiforbianca.blogspot.ro/2012/07/leapsa_20.html

  RăspundețiȘtergere
 10. Cred ca muream de ras daca era in fata mea, poate ca era cald si nu i-a placut

  RăspundețiȘtergere
 11. Pentru că îți iubesc blogul și felul în care scrii, ai un premiu și o leapșă la mine pe blog, dacă dorești să le preiei :) http://profund-antianalfabet.blogspot.ro/2012/08/leapsa-nr8-premiu.html

  RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!