03 septembrie 2012

Primul post de pe telefon

De mult voiam să încerc chestia asta. Merge, îmi place. E mai uşor chiar, mai ales că mie cele mai bune idei îmi vin când sunt în deplasare sau când nu am chef să deschid laptopul.
Acum, când o să postez despre oameni proşti, o să-i şi vedeţi.
Seară minunată! Fiţi mai puţin frustraţi...
Santana - Maria Maria

4 comentarii:

 1. este o idee buna...mi-as dori si eu sa mai postez cateodata de pe telefon,dar rabla mea de telefon nu prea e de acord cu mine:))

  RăspundețiȘtergere
 2. @LoStInDr3aMs
  Pe vechiul telefon m-am chinuit mult să îmi dau seama cum pot să postez şi am sfârşit prin a posta o porcărie pe blog. :))) Aşa că am renunţat. Atunci.
  Şiiii recent am văzut aplicaţia aia pentru Android. :D Şi am luat-o. Nu pot să moderez comentarii, dar pot să postez. :) Să editez unele posturi mai pot, să le şterg. Dar nu şi altceva. Pentru moderare e mai complicat, intru un browser (asta făceam şi la celălalt telefon, dar ăla avea ecranul foarte mic în comparaţie cu ăsta), intru în contul google, merg pe blogger şi de acolo fac ca pe calculator. Încă nu se vede la fel ca pe laptop, dar e acceptabil. Pot să citesc ce a scris lumea, să mai moderez şi comentarii. E destul de complicat. :D

  RăspundețiȘtergere
 3. :)) de ce postezi despre oameni prosti? ;))

  RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!