15 octombrie 2012

M-am relaxat. Puţin.

Ce frumos... mai vreau!
Am prins vreme urâtă când am fost la ai mei. A fost destul de friguţ, a şi plouat, seara şi dimineaţa nu prea vedeai de ceaţă şi nici stele prea multe n-am văzut.
În schimb m-am relaxat cu scumpetea mea, care s-a făcut mareee şi frumoasă! Mi-au dat lacrimile când am luat-o în braţe, dar m-am făcut că am căscat. Doamne, ce pufoasă este!
Să v-o arăt? Să nu fiu zgârcită, zic.

De dimineaţă, la cafea. Torcea liniştită, mulţumită c-a primit de la mami mâncare şi pupici. Eu n-am mai văzut aşa ceva, pisica asta toarce numai dacă mă uit la ea.


Aici avea chef de joacă şi îmi pândea telefonul. A sărit de câteva ori pe el, a băgat şi colţii în cameră, dar mami nu se supără. Şi oricum nu a păţit nimic. 


După ce ne-am jucat şi am păpat, am băgat somn de voie. Mama şi tata erau ofticaţi că a ales să doarmă cu mine şi nu cu ei. :))
Vreau să merg mai des la ei! M-aş duce numai să văd pitica!

Problema este că a început să prindă tot felul de chestii. Prima oară a prins o vrăbiuţă şi s-a jucat cu ea până a omorât-o. A venit prea târziu ca s-o mai salvez. Apoi a continuat cu şoricei, d-ăia mici, de câmp. Incredibil de mici şi drăgălaşi. Am observat că arunca ceva în sus şi nu ştiam cu ce se joacă. Am văzut că era un şoricel mic, dar nu a vrut să îi dea drumul. Era mic şi ud. Nu îi mănâncă, dar îi omoară şi-i lasă pe unde apucă. Asta se întâmplă dac-o scapi din mână! :)) Şi, în sfârşit, ieri am descoperit cu ai mei că a prins o cârtiţă. Am rămas toţi super uimiţi, pentru că o cârtiţă e foarte greu de prins. A pândit-o ceva timp până să ajungă s-o prindă. Apoi a urcat-o în pod şi a lăsat-o acolo. V-aş fi arătat, dar e prea scârbos şi... bleah.

Dar eu o iubesc oricum. La fel şi ai mei. Nu mă aşteptam să o placă, mai ales că prima oară când au văzut-o au zis că e extraterestru, pentru că era slabă şi urâtă. :)) Tata se făcea că n-o vede, apoi începea să ţipe "asta îmii mai trebuia mie, pisică!!!" şi "n-ai altceva în caaap?". Un timp s-a tot strâmbat, că vedea că-i mestec mâncarea şi că nu mănânc carnea, ci i-o dau ei. Acum se bat pe ea, că amândoi vor să doarmă lângă ei, o alintă, o iubesc, îi cumpără mâncare din aia bună bună. Ce să mai, se poartă cu ea ca şi cu un copil, poate chiar mai frumos! Mă bucur mult că nu a ajuns la cine ştie cine, pentru că am investit mult timp şi bani în ea, dar mai ales iubire. E poate cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat, şi, dacă nu-i cel mai frumos, este unul dintre cele mai frumoase.

5 comentarii:

  1. Hehe, si eu am o pisicuţă şi te înţeleg perfect! Este, cateodata, singura mea alinare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-ar fi plăcut mult dacă aş fi putut s-o ţin la Bucureşti... :( Dar, cum nu s-a putut...

      Ștergere
  2. Cat de dragut. Eu imi ador pisicile, dar nu le tin in casa fiindca au mancat si soareci foarte mari si mi se face scarba sa le pup (:D).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pisica mea e curată. Nu s-a "jigodit", cum s-a întâmplat cu Tom (http://pumpkinpie94.blogspot.ro/2011/04/el.html), nu miroase urât, nu e murdară, nu are chestii prin piele sau pe blăniţă. Ce-i drept, nu o mai lăsăm să bea apă din găleata din care bem noi, dar nu ne este scârbă de ea. Ai mei nu pot dormi dacă nu e în casă.

      Ștergere
  3. Pai, sa ai grija de ea si ea sa te iubeasca mereu daca tot iti este atat de draga... Si eu am avut un "pui" de pisica. Era tare sperioasa si se linistea numai cand adormea pe pieptul meu ca sa-mi simta respiratia prin blanita. Eu o tot mutam intre bratul meu si trup ca sa creez un "cos", ea se muta la loc cand se trezea si adormeam eu... Cand venea mama de la cumparaturi, o gasea in sacosa in doar un minut, maxim doua desi nu o vedea nimeni cum se strecura... Am dus-o la tara, la bunica, ca nu avea cum sa se joace intr-un spatiu atat de stramt cum era apartamentul si mai dorea si ea afara, iar intr-un oras, in atata aglomeratie, nu se descurca... Au trecut cativa ani de atunci, eu sunt la casa acum... Vezi? Nu e mereu dupa cum vrem noi.

    RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!