25 noiembrie 2012

Mor după sculament

Am intrat şi eu pe tpu.ro după foarte mult timp. De obicei intru ca să mă amuz şi să-mi bat mădularul de proşti, dar azi am rămas absolut uimită. Perplexă. Şi m-am amuzat aşa de tare că nu m-am putut abţine, vreau neapărat să vedeţi asta.
Deci, cineva a intrat pe tpu la categoria dragoste & sex şi a pus o întrebare cât de cât pertinentă:

Şi a primit cel mai tare răspuns ever!!!


Voi, fetelor, nu vă daţi în vânt după sculament? Adică adevărul e că eu nu o dată am fost cucerită de sculamentul unui băiat şi sunt sigură că o să mai fiu cucerită mult timp de acum încolo....
Nu, acum pe bune. Voi ştiţi ce-i aia sculament? Că Ghost89 sigur nu are. Cum să fii cucerită de o boală care se caracterizează prin scurgeri purulente şi dureri la urinare?

9 comentarii:

  1. foarte tare :))). Se pare ca nu stia ce e ala "sculament" (nici eu nu stiam :D) si sigur se referea la altceva...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciun om normal la cap n-ar putea crede că o fată "se lasă cucerită de sculament". :))))))

      Ștergere
  2. =))))))))))))))))))))) hahahahahahhha. foarte amuzant. Probabil el a cucerit cu sculamentul :))) si deaia spune ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))))))))))))))
      Nici nu mă miră, la câte se dau în vânt după sculament? :)))))))
      Cred că sculamentul este singurul lucru după care mă uit la un băiat...

      Ștergere
  3. asta a fost tare...:))))...epic...

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci asta chiar e tare =)). Nici tipa nu trebuia să facă pe deșteapta și să dea lecții de cucerit fetele, dar și tipul .. cam țăran . Totuși, a fost direct =)) . Nu știam că așa se cuceresc fetele =)) .

    RăspundețiȘtergere
  5. Luam lectii de la expertul in relatii "Ghost89". Nu pot sa cred ca la 23 de ani ai sai ( banuiesc ca are atat dupa nume ) este in stare sa dea astfel de raspunsuri...

    RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!