23 aprilie 2012

Atenţie, blondă la volan!

Dacă m-ar fi întrebat cineva acum câţiva ani cum mă văd mai târziu, clar nu m-aş fi gândit că voi face o obsesie din a lua carnetul şi a-mi cumpăra maşinuţă.

Iniţial m-am gândit la o maşină mare, recent am luat în considerare şi ideea unei maşini mai mici. În orice caz, sunt foarte nehotărâtă, ba vreau ceva mare şi impunător, ba vreau ceva mic şi drăguţ şi nu cred că o să mă hotărăsc curând, dar voi fi nevoită s-o fac într-un final. Depinde de mulţi factori, iar acum am capul pliiiiin cu multe alte lucruri.

Văzând atâţia imbecili cu carnet, am crezut că-i floare la ureche să-l iei. Traseul să zicem că-i uşor dacă practici destul (lol, cum a sunat!), dar sala mă sperie pe mine în mod deosebit, pentru că mătuşa mea zice că sunt întrebări grele la examen, nu cum găsesc în chestionarele de pe net. Ea a avut ghinion şi i-au picat o groază de întrebări din mecanică, ceea ce pe mine m-ar omorî. :D

Nu mă văd o şoferiţă aşa de rea, ba din contră, sunt sigură că m-aş descurca excepţional. Cu ceilalţi şoferi nu ştiu cum m-aş înţelege, dat fiind că mă ştiu şi destul de impulsivă, dar eu cred că aproape orice este posibil. Şi cred că este destul de posibil să nu scot pistolul şi să trag ca apucata printr-o intersecţie din cauza vreunei proaste sau vreunui prost. Pentru că poate mulţi dintre voi nu ştiţi, dar eu vreau şi pistol, clar... Pentru autoapărare, bineînţeles!

Nu prea am idei de maşini, dar poate veniţi voi cu ele. Dau o bere şi vă şi plimb! :D Ceva care să nu consume mult şi să fie destul de rapidă încât să pot să fug până şi de mine. Na de-aicişa şi o melodie care mi-a încântat urechile în ultimele 2 ore. De la Kinder Bueno o ştiu! :))





12 comentarii:

  1. Si eu am obsesia asta...din toamna incep cursurile , am emotii :)) sper sa nu fac vreun accident ceva :))

    RăspundețiȘtergere
  2. eu ana as da de carnet....nu imi este teama de examene, dar nu mi-am permis momentan....plus ca nu am masina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, o să vină şi ziua aia, mai devreme sau mai târziu. :) Tre' să ai răbdare. Şi eu am aşteptat multă vreme să vină şi pe la mine banii.

      Ștergere
  3. Sala nu e grea. Ca la orice examen, e greu pentru cei care nu gândesc... Iar la traseu nu trebuie să uiţi că tu conduci maşina şi nu ea pe tine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă cunosc destul de bine şi sunt sigură că o să mă străduiesc mult de tot. :)

      Ștergere
  4. eu vreau sa dau :X sunt "vitezomana" putin asa =))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, şi mie-mi place adrenalina, da' să iau carnetu' şi să ştiu să ţin volanu-n mână prima dată. :P Între noi fie vorba, ştiu să conduc. :D

      Ștergere
  5. Mie mi-ar placea un gip mare si alb :X:))

    RăspundețiȘtergere
  6. http://dayerses.com/volkswagen-new-beetle.html

    I just love it. :)
    Nu e grea scoala daca inveti. Iar daca spui ca esti perseverenta, nu ai de ce sa ti faci probleme. Cand am facut eu scoala de soferi, nu erau intrebari din mecanica. Am scapat usor. Insa cei care o fac acum, capata mai multe cunostinte. Asa ca, nu aveti decat de castigat.

    Bafta! ,)

    RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!