03 aprilie 2012

Târfă proastă,


... mă piş pe prietenia ta!
Să nu mai îndrăzneşti să mă suni, să mă bagi în seamă sau să încerci să iei legătura cu mine prin cine ştie ce prieteni avem noi în comun, adică în general să mă cauţi, că te bat de te cac!
Mai ştii, nesimţito, de câte ori te-am împrumutat cu bani din care nu am văzut niciodată vreun leu înapoi? Mai ştii cum te sunam pe banii mei şi mi te plângeai ore în şir despre cât de grea e viaţa ta? Ştii de câte ori mi-am lăsat alţi prieteni baltă pentru o jegoasă cu căcat la cur ca tine? Ipocrită mucoasă, mai ştii când le spuneai lor curve? Ce înduioşător, acum sunt cele mai bune prietene ale tale, nu-i aşa? Da, probabil ele stau cu tine la WC când te caci, dar nu ştiu şi nici nu vor şti vreodată câte ştiu eu despre tine! 
Sclavo, remember când veneai la mine cu orgoliul terfelit şi cu demnitatea călcată în picioare iar eu aveam întotdeauna grijă să reconstruiesc castelul pe care tu ca o idioată îl făceai tot mai aproape de apă, deşi de fiecare dată îţi aminteam că valuri vor veni mereu? Ai terminat-o cu mine!
Mi-au spus mulţi că sunt o proastă că încă te mai bag în seamă după toate căcaturile pe care le-ai făcut pe la spatele meu, dar ştii ce? Eu nu am avut niciodată nimic de ascuns, iar dacă am avut fii liniştită că de urechile unei guri sparte ca tine m-am ferit mai rău ca de dracu'! Nu, nu ai reuşit performanţa să mă faci să nu mai am încredere în oameni, dar ai reuşit să mă faci să vreau să te văd înecată cu propria vomă! Prima dată mi-a fost scârbă de tine, apoi ai trezit cel mai puternic sentiment pe care l-am simţit vreodată, adică ura.
Dar e OK, simte-te bine cu noile tale prietene, minte-te că eşti o cu totul altă persoană. Noi două vom şti mereu adevărul, că eşti doar o zdreanţă idioată, pe care nimeni, niciodată, n-a dat nici măcar un ban. Iar eu, în locul tău, aş avea grijă cu cine vorbesc, noile tale prietene sunt nişte sifonare ieftine, mai ieftine şi decât tine, care pentru o ţigară ar spune cam tot ce le-ai spus plus detalii inventate. Sau poate nu ştii tu să spui de două ori aceeaşi poveste...
Pa.

18 comentarii:

  1. Si inca ceva ce te rog din suflet sa nu uiti: Ura este un sentiment inutil, care-ti face tot tie rau, nicidecum proastei pe care o urasti!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eşti o scumpă şi o drăguţă, ca întotdeauna! :* Ştiu că ura este inutilă, dar nu eu decid ce să simt şi ce nu...

      Ștergere
    2. By the way, mi se părea ciudat să începi un comentariu cu "Şi încă ceva", şi am căutat primul comentariu... iar când m-am uitat în spam l-am văzut, dar l-am şters din greşeală... nici nu ştiu cum am făcut asta, că a fost totul foarte rapid şi acum nu-l mai pot recupera... :( Scuze!
      În orice caz, eu sunt genul de tipă mai răutăcioasă, care când se supără înjură mult, după care se calmează. De exemplu, acum sunt mult mai bine, după ce am scris postarea asta! Tipa nu merită nimic! Însă eu nu pentru ea am scris aici, ci pentru mine, ca să mă eliberez...

      Ștergere
    3. Stiu, asa sunt si eu. Au fost momente in care am injurat 15 minute fara sa repet vreo injuratura, asa ca am un repertoriu destul de...colorat (oi fi mancat carioci cand eram mica)

      Pupi frumi!!!!:*

      Ștergere
  2. cata furie... imi place..si eu am scris in urma cu cateva zile pt o fosta prietena o postare de genu. dar inca nu am publicat-o..si nu stiu daca o sa fac...din ce am inteles cred ca din aceleasi motive ca si mine, v-ati certat sau numai vorbiti... prietene noi ? nepasare? uitare? (din [partea ei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Că nu mai vorbim am hotărât eu. Cel mai tare m-a enervat că întotdeauna a arătat cu degetul şi a făcut "curve" pe unele tipe, iar acum ghici ce: sunt best friends! Înduioşător sau ce?
      În plus, m-a acuzat pe MINE, că i-am vrut răul. Eu, care întotdeauna i-am întins mâna şi am ajutat-o când a avut nevoie!
      Oricum, nu-mi mai pasă. Eu unde scuip, nu calc!

      Ștergere
  3. Asa sa faci! Unde ai scuipat, nu mai calca! :) E mai bine :)

    RăspundețiȘtergere
  4. am si eu un articol pe blog despre o buna prietena,doar ca l-am scris la incheput,imi era greu sa incep blogul prin a injura.dar ea ma cunoaste bine,stie cum vorbesc cand sunt calcata pe coada.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi ea ştie cum vorbesc când sunt călcată pe coadă... doar că nu-şi imagina că o persoană aşa bună şi drăguţă ca mine îi va vorbi aşa urât vreodată, mai ales că eu eram stâlpul ei de sprijin şi singura prietenă adevărată pe care o avea!

      Ștergere
  5. Bravo! Te felicit pentru articol. Sterge cu tarfa pe jos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Babe, n-am ce să mai şterg eu cu ea pe jos, şterg alţii destul şi şterge şi singură.

      Ștergere
  6. Nesimtito! Iti permiti sa vorbesti in asemenea hal despre mine? Daca nu ai fost in stare sa i-o sugi tu prima, nu inseamna ca eu sunt proasta, ci tu! Cat despre tarfa... palmaresul tau il intrece pe al meu inzecit!

    Go die!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scumpo, scrii corect, deci nu ai cum să fii târfa proastă. Sorry, mai sugi o pulă pentru asta!
      A, şi dacă mă certam cu o prietenă pt. un băiat, îmi scuipam singură reflexia în oglindă. :) Aşa că mai lasă laba că ai halucinaţii.

      Ștergere
  7. Oh My God!

    Hai ca latura asta nu ti am cunoscut o! :))
    Peste cativa ani, toate fazele astea te vor amuza teribil.
    Iar daca intr adevar ai puterea de a nu mai intoarce capul, esti de admirat! ,)
    Cat despre That Bi0tch :), da o n ma sa. O sa aiba parte numai de ipocrite n jurul ei. Ca doar, cine se aseamana, se aduna. Oricum nu era de nasu` tau.

    Kiss Kiss

    RăspundețiȘtergere
  8. @Miss S, ura rămâne cel mai sincer sentiment până-n prezent.

    Cele mai mari realizări ale umanității s-au făcut mânate de ură - nu de iubire, vomat curcubee și inimioare roz.

    RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!