01 septembrie 2012

Eşti un prost!

Eşti un prost dacă fumezi iarbă ieftină şi de proastă calitate care nu-ţi provoacă mai mult de-o vomă şi-o ameţeală. Nu-ţi permiţi marfă bună, nu lua deloc frate!
Eşti un prost dacă stai toată ziua cu ţigara-n cioc punct. Ţigara înseamnă să ai gura un hoit puturos şi să-ţi miroasă hainele şi părul a căcat carbonizat. În caz că vrea să mă contrazică vreunu', nu vă obosiţi. Nu există excepţie. Fumul nu fuge de hainele tale şi nici de părul tău iar gura îţi miroase, invariabil, chiar dacă mesteci un pumn de gumă. Da, chiar dacă voi nu simţiţi. Oricum eu nu înţeleg persoanele dependente de ţigări, mi se pare cel mai idiot şi mai tâmpit obicei, să fumezi. Să fumezi la liceu că eşti şmecher, de exemplu. Căcat!
Eşti un prost dacă bei de la 12  ani Jack Daniel's pentru că aşa ai văzut tu la alţii şi ţi s-a părut cool. Dacă aş fi mă-ta , te-aş bate cu un fier până te-aş face vânăt tot. Oamenii ca tine merită să fie loviţi până se cacă pe ei de durere, doar aşa, să înveţe ceva din asta.
Eşti un prost dacă iei steroizi. Vrei să te faci mare mare? Mergi la sală în paştele mă-tii şi lucrează.
Eşti o proastă dacă ţi-o tragi şi faci copil la 15 ani. Eşti minunat de proastă dacă-l faci cu unu' de 40 de ani. Tre' să ai şi tu nişte standarde!
Şi, copile, eşti un prost dacă stai toată ziua la calculator şi ai prieteni numai pe net. Get a life! Am avut şi eu PlayStation, am avut şi eu Nintendo, calculator n-am avut decât târziu, e drept, dar dacă nu ieşeam afară să mă joc cu copiii, nu mă simţeam bine, măi!

4 comentarii:

  1. Imi place sa ai spus sincer ceea ce crezi... si eu nu inteleg de ce fumezi cana (iarba) atata timp cat iti vine sa vomiti si nu te simti bine, mai bine stai cuminte. La fel si cu bautura, de ce sa bei prea mult? Ca apoi sa te doara capul si a doua zi sa nu fii bun de nimic .

    RăspundețiȘtergere
  2. ai foarte mare dreptate!!!!multi cred ca sunt foarte puternici si ca au control asupra dependentei,dar nu e asa...ei vor deveni sclavii drogurilor...si pentru ce?pentru un moment de extaz platite de o mie de ori mai mult in momente de durere?

    RăspundețiȘtergere
  3. @LoStInDr3aMs
    Că tragi o ţigară o dată la nu ştiu cât timp nu e o tragedie. Că bei un pahar de vin bun cu cineva la fel nu e o tragedie. Cu drogurile e mai naşpa, că alea nu sunt bune deloc şi nu le recomand nimănui, în nicio cantitate.
    Dar când eşti dependent deja, e naşpa. Că nu mai scapi foarte uşor. :)

    RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!