22 noiembrie 2010

No music, no life

Constat cu tristeţe că românul nu are gusturi  (nici măcar) bune atunci când vine vorba despre muzică. Nu sunt cea mai în măsură să critic, însă nu poţi să nu fii indignat când descoperi unele mentalităţi româneşti.

Cică "Gusturile nu se discuta”. Hai, să mori tu? Gusturile se discută. Pentru că, dacă nu s-ar discuta, ar însemna că toţi avem bun-gust. Şi nu avem. Eu vreau încă să cred că muzica este artă şi că nu toată lumea o poate crea. Aşa că degeaba ţin unii cu dinţii de Salam!

E foart amuzant Maimuţă ăsta:
http://www.versuri.ro/versuri/leidm_florin+minune+pumnii+mei+minte+nu+are.html –  Uitaţi-vă numai cine a trimis versurile. Fiţi atenţi la ideea pe care o transmite melodia, sesizaţi agramatismul din titlu! Limba romană e asasinată!

Nişte versuri total aberante am găsit la Andra: "Atunci când nu ştie ce simte / Atunci când greşeşte şi minte / Oferă-i doar dragostea ta / Atunci are mai mare nevoie de ea”. Bine, facem abstracţie de faptul că sunt fată. Cum p... ana mea?! Atunci când minte, să-i oferi doar dragostea ta?! Cum căcat vine asta? Adică, e normal? Sunt singura de părere că unii români rag numai că să facă bani? Nu-i aşa că e degeaba. Muzica nu prea transmite nimic şi probabil o ştiu şi ei.

Cleopatra Stratan. Poate spune multe. Nu mi se pare normal ca o fetiţă de numai trei ani să cânte despre dragoste. Melodia "Ghiţă” mi s-a părut total cretină. De ce? Pentru că este exacerbat că o copilă să-şi aştepte iubitul o seară întreagă, aşteptând din partea acestuia un cadou (materialism, cumva?). Repet, nu vreau copii...

2 comentarii:

  1. Daca exista gravide la 11-12-13 ani...dragoste la varsta cleopatrei e ceva...normal omg.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Razvan, da, e normal. :)) E absolut normal. Sunt mai învechită eu... noi. :))

    RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!