04 iulie 2011

Nu-mi pasă







Nu ştiu voi, dar eu am râs cu lacrimi. Ştiam melodia de mai mult timp şi am încercat să o caut acum câteva luni, dar nu-mi mai aduceam aminte decât că mă făcuse să râd foarte tare.
Care e ideea? Păi e o piţipoancă urâtă care a făcut un videoclip căcăcios în care au apărut câteva ameţite, un râu (?!), o maşină de teren, nişte motociclete şi un idiot care se aruncă intenţionat (cred) de pe un...motor sau ceva.
Despre ce este vorba în melodie? Tipa urâtă s-a săturat să se trezească la 7, să meargă la şcoală, să dea teste şi alte chestii pe care le fac idioţii ăia tocilari. Ea vrea să stea pe mess, să doarmă şi să meargă prin baruri. "M-am săturat de tot, am să las şcoala, îmi doresc libertatea", da?
Ce mi-a plăcut foarte mult? Mi-au plăcut hainele roz, bronzul neuniform, mi-a plăcut că stătea pe motocicletă şi se mişca de parcă ar fi mers cu 200 km la oră, cum se uita direct în cameră, dansul fetelor din spate a fost demenţial şi schemele pe care le făcea tipul cu cască pe cap au fost mai mult decât tari. Genial, frate. A fost mişto când se juca pe nisip pe la 3:04. Parcă ar fi fost în plină şedinţă de spiritism sau exorcizare.
Şi, btw, ea a fost înaintea Rebeccăi Black.
O fi dat bac-u'?

14 comentarii:

  1. fernando de la caransebes are concurenta :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit-o prima data la Radio Guerilla (unde a fost "divinizata" o dimineata intreaga), si nu cred ca m-am oprit din ras 5 minute! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. ahahaha... ei a dat bacul. Are doua clase? Asta-i intrebarea. =))

    RăspundețiȘtergere
  4. Iar au uitat ăştia porţile deschise la grădina zoologică ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta ca asta, dar pe Cristian Simionică îl ştii?

    http://amchef.wordpress.com/2011/02/18/cantautorul-cristian-simionica/

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe cantautorul Cristian Simionica il stii?

    http://amchef.wordpress.com/2011/02/18/cantautorul-cristian-simionica/

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai daca i s-a implinit visul cu lasatul scolii despre ce bac vorbim?
    N-am inteles de ce sau de cine vrea sa se alature...

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine ca nu o cunosc...da are talent si ceva viitor, invidiosilor!

    RăspundețiȘtergere
  9. Buf ! ... mi-am trântit şi eu părerea, NUCĂ ar conta ... ~ Cornelius, :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Vai cat am putut sa rad:))))


    xoxo
    www.dedeeasclothes.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!