02 decembrie 2011

Despre oameni extraordinari

Până acum nu am scris despre foarte multe lucruri frumoase, nici despre oameni minunaţi. Dar am primit de la Andrada acum câteva seri un link care m-a impresionat foarte tare şi m-am gândit că ar fi drăguţ să scriu şi aici, pentru că poate mai există şi persoane care nu se hrănesc numai din lucruri urâte şi ştiri pătate de sânge.


Mai sus o puteţi admira pe Aimee Mullins, o tânără frumoasă şi ambiţioasă care s-a născut în Allentown, Pennsylvania şi, în ciuda faptului că ambele picioare i-au fost amputate în urma deciziei părinţilor ei (s-a născut fără peronee şi altfel ar fi fost nevoie să-şi petreacă întreaga viaţă într-un cărucior cu rotile), aceasta a reuşit să devină sportivă olimpică, actriţă şi... fotomodel.

Multora ne este greu să depăşim o perioadă grea din viaţă, ea şi-a depăşit handicapul.
Şi mi se pare că este un lucru deosebit, fenomenal, fantastic, formidabil şi cum mai vreţi voi. Da, este un exemplu de persoană pe care o respect, o admir şi o iubesc.

Mai multe despre Aimee puteţi citi în articolul acesta iar imaginea tot de acolo am luat-o. Nu-i aşa că este o femeie superbă?Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!