11 decembrie 2011

Eşti soţie şi mamă, deci...

... nu trebuie să mai fii frumoasă sau îngrijită, trebuie să munceşti până îţi sar capacele şi, încă ceva, eşti singura care trebuie să facă compromisuri. Câţi dintre voi nu au întâlnit astfel de cazuri?
Dacă printr-o întâmplare destul de nefericită te-ai căsătorit şi te-ai ales cu un libidinos mega gelos pe viaţă (sau până când deschizi ochii şi fugi dracu' în lume) şi cu un puradel pe deasupra, trebuie să ştii câteva lucruri foarte importante pentru a avea o căsnicie (şi familie) fericită:
1. Nu te mai îngrijeşti. Când ieşi singură din casă (în cele mai multe cazuri până la magazin sau până la RDS să plăteşti factura la net că nu mai are barosanu' acces la porn) nu te machiezi, că se uită toţi bărbaţii de pe Terra plus ăia de pe Marte la tine. Iar asta îl face pe el gelos pentru că ştie că eşti curvă (deşi poate nu eşti chiar aşa de) şi fugi cu primul gelat care are mai mult de 10 lei în portofel. Situaţia se schimbă radical când ieşi cu el afară. Atunci poţi să te îmbraci ca ultima târfă sau piţipoancă, pentru că e EL cu tine.
2. Nu mai ai voie să te îmbraci frumos, să ai un aspect aproximativ plăcut şi îngrijit şi trebuie să renunţi la toate hainele care te avantajează cât de cât. De preferat este să ieşi afară cu bluza pe care a vomitat bebe şi, de ce nu, şi cu pantalonii ăia pe care a făcut pipi mai devreme. Doar nu se uită nimeni la tine, nu?
3. Uită-te la manechin. Ai vrea bluza aia tare mult, aşa-i? Eh, nu ţi-o permiţi pentru că tre' să iei Pampers şi lapte praf copilului. În orice caz, uită de tine pentru următorii 15-16 ani, că nu mai ai drepturi la nimic până atunci. Se aplică şi atunci când ai poftă de o prăjitură pe care nu ai mai mâncat-o de mult. E prea scumpă, de banii ăia poţi lua câteva Chupa Chups-uri "la copil". Cariile alea nu se fac singure!
4. Taci. Atunci când n-ai dreptate, dar mai ales când ai. Că soţului nu-i place să fie contrazis şi când mai ai şi dreptate, s-ar putea să-ţi ^&*% şi un pumn în mufă. Păi ce facem aici?
5. Uită. Uită de palma pe care ai primit-o, a fost din dragoste. Uită şi de umilinţa îndurată atunci când te-ai întâlnit cu prietenii ăia din liceu şi el te lua la mişto în faţa lor, au fost doar glume! Şi de faptul că nu mai ai niciodată timp pentru tine. Bunăstarea celor din jur este primordială şi, oricum, ei au fost întotdeauna mai importanţi decât tine pe orice plan. Ce sens ar avea să faci acum un caz din asta?

Vă sună cunoscut? Mie da.

3 comentarii:

  1. amen to that sister :)) 

    RăspundețiȘtergere
  2. trista viata unei astfel de femei...dar nu e doar vina barbatului, si femeile sunt proaste ca s-au obisnuit asa...daca nu le convine s-au inventat divorturile ! este greu sa o iei de la inceput, dar daca nu-ti place viata ta schimb-o !

    RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!