23 decembrie 2010

Sperietura vieţii mele

Cred că nu m-am mai speriat aşa niciodată. Ieri calculatorul făcea fiţe, se restarta. M-am gândit că este de la praf aşa că m-am înarmat c-o şurubelniţă şi cu o pensulă şi am început operaţiunea. Prostia mare a fost că am lăsat uşa de la cameră deschisă şi m-a văzut tata.

Cum este "priceput" la toate, a adus aspiratorul şi dracii au luat-o pe unitate. A desfăcut fiecare şurubel, fiecare părticică, a şters cum a ştiut el... după ce a terminat, a pus la loc plăcuţa laterală şi mi-a zis să-i dau drumul. I-am dat... probleme! Nu mai găsea nu-ştiu-ce drivere... am încercat de aseară şi până acum jumătate de oră să reinstalez Windows-ul (pe care, apropo, nu-l mai găsea - de fapt, dispăruseră şi partiţiile) până l-a luat tata înapoi la puricat şi i-a băgat la loc o chestie...

Nu ştiu dacă a făcut-o intenţionat sau nu... mă rog, ca de obicei a fost vina mea... Când am văzut că se deschide şi intră-n Windows mi-a apărut zâmbetul pe faţă, din nou, după nu-ştiu-câte ore de plâns.
Acum mi-am pus The Pierces - Three Wishes şi stau în faţa monitorului. Cât de minunat este să poţi din nou să tastezi... Bucuraţi-vă de pc-urile voastre cât mai puteţi.
P.S: S. face cel mai bun ceai evă!

12 comentarii:

  1. "Cum vi s-a parut ?" - JALNIC !!!
    Iar faza cu "Incerci cumva sa furi?", e cea mai tare. Ce plm sa furi ? :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Erh, stai liniştită... peste un an vei spune că asta a fost cea mai mică...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim
    "Păi e minunat. Adică, nu că mi-ar păsa de părerea ta, dar văd că încerci din răsputeri să ieși în evidență și nu prea-ți iese, așa că mă gândesc că dacă te bag în seamă, poate mai scapi de frustrările zilnice și de migrenele pe care ți le provoacă cititul blogului meu. Băiete, nu te obligă nimeni să intri aici; o faci voluntar și benevol. Și, să-ți intre bine-n cap, cât timp nu îmi aduci niște critici constructive, părerile tale sunt nule pentru mine. Este/sunt primul/primele comment/uri pe care ți-l(e) aprob, așa că data viitoare, nu te mai sinchisi pentru că vor ajunge șterse și nu este bine să-ți pierzi minute prețioase din viață stând pe jalnicul meu blog. Pa!
    P.S: Se poate fura și știu că mulți frustrați o fac. Măcar să nu fure cu voia mea. :)" - Pentru tine, scumpule. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Vio, nu am spus peste un an, am spus chiar ieri. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai,aşa mi s-a întâmplat şi mie acu vreo 2 luni.Tata meseriaşu' mi-a sărit în ajutor.Şi-a băgat el nasu',mi lo curăţat şi de ultimu' firicel de praf,a stat lângă mine când l-am pornit,a fost lângă mine când am intrat pe Goagăl,MERGEEE!!

    Dar tata,mândru:"Vezi,ştiu eu ceva!b-)"

    BlackAndWhite

    RăspundețiȘtergere
  6. @BlackAndWhite, să-i vezi pe ai mei cum dau vina pe mine pentru orice prostie... chiar şi pentru ce nu fac! =)) Dacă se strică pc-ul că... asta e, nu e cel mai bun şi nici eu nu ştiu prea multe despre el, e vina mea. :| Să vezi ce mândri-s ei după ce baga un cablu usb în pc. :>

    RăspundețiȘtergere
  7. Eh,mama e în culmea fericirii când se strică pc-ul.În sfârşit o văd pe Claudia citind!! [De fapt,îmi place să citesc mai mult când NU e ea prin preajmă :-j].

    Tata e ceva gen : "Off,la naiba!Eu ţi-am zis că nu eşti bună de nimic! :-< Mâine îl duc la reparat...iar!"

    Eu tocmai am bătut un record,nu s-a mai stricat de 2 ani b-).

    Mama se chinuie să găsească o literă deşi se uită de 5 ori la ea,nu exagerez.
    Tata se bagă pe ce ştiu eu unde din curiozitate,îmi şterge nu ştiu ce de la windows şi dă vina pe mine,ca întotdeauna.

    :-j

    BlackAndWhite

    RăspundețiȘtergere
  8. @BlackAndWhite, eu cel mai bine lucrez când sunt singură, când nu e nimeni prin casă ori când este linişte totală. Nu-mi place să citesc când sunt cu o persoană pe lângă mine, îmi distrage atenţia şi pierd firul.
    Eu, în vreo 3 ani, nu l-am dus deloc la reparat, de fiecare dată l-am reparat eu/cu ajutorul cuiva, acasă. :P Nu ştiu mai mult decât colegii mei legat de pc-uri, da' pe unii îi întrec detaşat.
    Ai mei nu ştiu să umble la pc-uri şi de-asta nici nu-i las să umble la al meu. :))
    Fă-le un user separat şi, la al tău, pune parolă. :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu-i o idee genială,ai mei sunt săriţi de pe fix.Dacă fac aşa,o să zică , că sigur ascund ceva şi o să cheme pe cineva să-mi meşterească parola.


    Eu nu ştiu nici să-mi reinstalez Windows-ul :">.

    BlackAndWhite

    RăspundețiȘtergere
  10. @BlackAndWhite, nu prea au cum să o afle, poate doar dacă mai cheamă pe careva care chiar se pricepe. :-??
    Mă chemi pe mine să-l reinstalez. :)) :P

    RăspundețiȘtergere
  11. S-a făcut!

    Welcome to hell!

    P.s. Faină poză de profil xD!

    BlackAndWhite

    RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!