19 ianuarie 2011

Asta nu-s eu...

Nu, nu ştiu ce-i cu mine. Nu ştiu cum m-am urcat în tramvai fără bilet, nu ştiu cum am putut... Mi-a expirat abonamentu', nu-mi găsesc carnetu' şi, prin urmare, nu pot să îl reîncarc, că nu dau 50 lei. Cred că înnebunesc.

Am mers două staţii cu troleul, după care m-am dat jos pentru că mi-era să nu mă prindă. Deşi ştiu, ştiu foarte bine că, în doi ani, nu am văzut niciun controlor în troleu iar în tramvai nici nu mă controlau, că vedeau că-s elevă. Dar, nu. Eu nu pot face asta. Prefer să fac două ore până la şcoală decât să merg fără bilet.
Nu ştiu ce se întâmplă cu mine. Mă învinuiesc câteodată pentru că-s bună şi pentru că încerc să ajut. Şi, după ce ajut, dacă nu iese bine, dau vina pe mine.

Nu detaliez. E vina mea că nu m-am uitat la tv şi că nu am ştiut. Şi e vina mea şi pentru că mi-am pus în pericol propriile sufleţele. E vina mea pentru tot. Dacă aş fi citit asta înainte, poate ar fi fost altfel.
Ideea este că am mers destul pe jos încât să nu-mi mai treacă nimic prin minte. Am tras pe nas aer jegos de Bucureşti, am călcat şi-n câţiva rahaţi, am îngheţat de frig şi am vrut să fur un câine. Da, să fur. Nu ştiu ce mă apucase, dar era un câine perfect. Sau cel puţin aşa părea. În întuneric.
Mă simt rău, am chef să fug. Mă întrebam dacă m-ar căuta cineva, în cazul în care aş dispărea. Ar păsa cuiva? I don't think so...

Se încheie şi semestru' ăsta, sper eu, cu bine. Nu mai vreau şcoală, de ce nu pot rămâne doar cu atât? Mi-e dor... nici nu ştiu de ce îmi este dor. Poate doar de EA. Nici n-are idee cât îmi lipseşte. Nici nu ştie că încă o aştept să mai vină, măcar să ne plictisim împreună. E unică, asta o face specială. Era a mea. O s-o aştept. Până în ultima zi. Mereu va avea uşa deschisă. Sper că ştie şi ea.
Ieri am ţinut trei momente de reculegere în amintirea lui Owl. Fiecare întreruptă de zeci de râsete. Sunt sigură că el n-ar vrea să plâng.
Ascultă.

12 comentarii:

  1. Uh,ai doar zile proaste deşi ai călcat în noroc...şi nu doar o singură dată.

    Păi pe ce blog mă mai uit eu,cui mai scriu eu dacă tu dispari :-<?

    Ummm....Owl?

    Aş vrea să ştiu mai multe despre ea,dacă se poate...

    Anyway,R.I.P!


    ~Melodia e superbă,I ♥ Nightwish!~

    BlackAndWhite

    RăspundețiȘtergere
  2. @BlackAndWhite... Owl este un guguştiuc foarte frumos pe care l-am găsit când îmi băgam casca de la mp4 în ureche. Stătea neajutorat pe trotuar. Aproape că îl călcasem. L-am luat, am făcut rost de o cutie, i-am dat mâncare, apă, i-am administrat vitamine... A stat cu mine la ore... L-am găsit mort când m-am trezit. Am fost şocată... nu mi-a mai murit niciun animal, până acum.
    E dureros... chiar dacă mulţi ar rămâne indiferenţi. :)
    Cât despre rahaţii bucureşteni, nu aduc noroc aproape deloc. Mai ales că se găsesc peste tot. :))
    Din păcate, nu pot muri. Nu am eu norocu' ăsta, nici dacă-mi bag picioru' în toţi căcaţii din Bucale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai călcat în România, deci. Nici căcatul nu mai e ce era odinioară... Propovăduieşti Apocalipsa tu:)) În continuare, văd că tânjeţti după altă viaţă şi o arzi depresiv. Aştept literatură în care să râzi de chestii negre, vreau să văd latura ta nesimţit de ironică. Stau şi fac galerie pentru asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu te cunosc dar sigur mi-ar parea rau daca ai disprea ...
    Blogul tau ma inspira , ma regasesc in multe postari cum ar fii si aceasta ;) .

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am avut 7 porumbei...şi stau la bloc.Au făcut ăştia mansardă şi o picat tot câte unu' dar nu au murit,dudul din faţa geamului le-a amortizat căderea.I-am luat,i-am crescut şi le-am dat drumul.Din păcate,unul era mic mic,fără pene,pitic rău.L-am ţinut 5 luni şi nu creştea deloc,l-am dus la ţară şi le-am dat drumu'.2 s-au îmbolnăvit şi au murit.Mulţi au zburat la vecinu',are mai mulţi.Cel mic a rămas cu unu' care exersa să zboare.A reuşit şi cel mic,curios,a încercat dar...gravitaţia a făcut ca el să cadă într-o găleată cu apă şi a murit...cât am putut plânge după el :D.

    Am avut 2 căţei,unul era pechinez şi fix în ziua când i-am luat vaccinul,a murit.Mi-am luat altul,l-am crescut şi l-am dus la ţară.Acu' e bine,mersi culcat în casă ;)).

    Am avut o pisicuţă dar plângea şi am dus-o înapoi în parc...n-am mai văzut-o.

    Primul meu porumbel era în iarbă şi am tot văzut o pisică că se tot lupta şi 2 aripi.M-am dus,l-am luat,am văzut că e muşcat de aripă,l-am dus acasă şi l-am vindecat.
    Acum 2 săptămâni am văzut altul,stătea pe trotuar şi nu se prea speria.Credeam ca nu şie să zboare.L-am prins şi am văzut că nu scoate sunetele pe care le scoate un porumbel sănătos,deci era bolnav.Când am vrut să-l aranjez mai bine,să stea mai confortabi,a zburat.

    Probabil şi Owl era bolnav.

    Moamă,câta povestea...sper să ai răbdare să citeşti.

    BlackAndWhite

    RăspundețiȘtergere
  6. @Amaranth, am o astfel de latură? :> Cred. Cred că da.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Ellena, :). Mă bucur că te regăseşti în postările mele, e cam naşpa, dar... e plăcut să ştii că nu eşti singurul. :))

    RăspundețiȘtergere
  8. @BlackAndWhite, am răbdare... :))
    Mă bucur să ştiu că nu-s singura nebună. :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna,

    Am citit toate postările,nomal,nu te cunosc,dar mi-am facut o parere(buna:X:-*),şi chiar nu mi.ar place sa pleci,ai o imaginaţie extraordinară:X.Sti despre viatţa ta,ai putea sa faci o carte fară probleme.Bravo!

    t poop:X:-*

    RăspundețiȘtergere
  10. @Miss Simpatia, deocamdată sunt mică. Vreau să mai trec prin şcoală, să maii învăţ. Apoi, o să fac şi o carte. Ştiu că o să am câţiva cititori. ;;) Doar o promovez pe blog, nu? :| :))

    RăspundețiȘtergere
  11. "TU" simti ca e bine, "TU" ai ales asa, iar eu iti pot confirma ca ai ales "perfect"..."TU" esti IUBIREA..."TU" darui, respiri iubire..."micul suflet"...o sa-ti amintesti daca ai rabdare:)...e ca si cum incerci sa vezi aura...tocmai ala e spilul ca nu trebuie sa privesti direct si sa nu te concentrezi asupra formei...ca in Elegia a X-a..."intre ochi si timpan"...
    "Sunt bolnav. Mă doare o rană / călcată-n copite de cai fugind./ Invizibilul organ,/ cel fără nume fiind / neauzul, nevăzul / nemirosul, negustul, nepipăitul / cel dintre ochi şi timpan,/ cel dintre deget şi limbă"
    mai departe stii "TU'...:)
    si nu ma supar pentru raspunsul tau:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Sigur o sa ai mai mulţi cititori,scrii superb.(->

    RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!