03 decembrie 2011

Băi, hai să vă explic eu ce e cu statusurile

Ştiu că s-a tot discutat despre asta, e şi normal să se facă atâta vâlvă, dar adevărul este că s-a discutat în necunoştinţă de cauză în cele mai multe dintre cazuri. Multe persoane s-au trezit cu statusuri de tot căcatul (da, şi eu), care mai de care mai idioate şi au trăit cu impresia că este un virus.
Nu, dragilor, nu este un virus, este vreun dezaxat de la voi de prin listă care se crede hacker sau ceva şi are chef de glume de om retardat.

Tot ce trebuie să faceţi este să setaţi de la Messenger > Preferinţe> Lista de persoane ignorate şi să setaţi prima opţiune, cea cu "Ignoră pe oricine nu este în lista mea de Yahoo! Contacte". Înainte să vi se schimbe statusurile primiţi un avertisment de la messenger şi apare o căsuţă în care o persoană necunoscută încearcă să vă trimită un document (mă gândesc că nu e nimeni aşa de tâmpit încât să accepte aşa că nu am simţit nevoia să subliniez faptul că nu trebuie să daţi accept) . Eh, când nu mai vi se pot trimite mesaje din partea persoanelor pe care nu le aveţi în listă, e clar că nici nu vi se mai poate schimba statusul. Aşa că încetaţi cu isteriile, că nu a murit nimeni din aşa ceva (pentru persoanele de la mine din listă care au început să tot dea mass-uri şi să pună la statusuri că e un virus care circulă pe net şi bla bla bla).

P.S: Treaba asta poate fi făcută şi de cel mai prost om de pe planetă, este un site în care introduci id-ul şi status-ul, bagi acolo codul captcha şi, în cazul în care persoana căreia vrei să-i schimbi statusul este vulnerabilă (adică nu are setată opţiunea ca mai jos), i se schimbă statusul. Mare brânză!


Dacă vrei să vezi imaginea la dimensiunea iniţială dă click pe ea.






4 comentarii:

  1. acum am aflat si eu cum sa scap de chestia asta:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Aaaa..deci asa se face..Mersi mult!^^..Acum stiu cum scap de statusuri idioate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Costache Lavinia-Monica3 decembrie 2011 la 18:52

    :> am inteles:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna. Te intereseaza listarea blogului tau pe http://www.intrebariinteresante.ro/, cu peste 1200 de vizitatori zilnici? Astept mailul tau: july@refe.ro

    RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!