18 decembrie 2011

Să mă duc dracu'? Păi... de acolo vin!

Azi am fost să-mi iau ceva ce voiam de mult. Mi-am luat şi, când am vrut să ies din magazin o ţigancă cam bătrână şi cu dinţi de haur s-a lovit de mine. După, tot ea a început să arunce priviri urâte. I-am zis că se spune "îmi cer scuze" în lumea civilizată, iar ea mi-a zis "Du-te dracu'!". M-am uitat şi eu urât la ea, i-am zis că de acolo vin şi am început să râd diavoleşte. A făcut ochii mari şi a început să spună ceva în limba ei. Bwahaha!

9 comentarii:

  1. e tactica sa te faca la buzunar. de obicei se practica in aeroport si se ia de exemplu de cineva imbracat ciudat ca sa aiba ce comenta dupa. au Catavencii dovezi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate aşa se spune "Îmi cer scuze" pe ţigăneşte...

    RăspundețiȘtergere
  3. Gheorghe Cornel Rosca22 decembrie 2011 la 18:54

    Trebuia s-o iei de urechi ! Astia se cred cu totii "imparati", pana dau de "adevaratul" imparat (ales), cand nu mai contenesc in ploconeli AURITE ! Noi, toti ceilalti ... buni de japca !
    ~
    Pentru a nu te mai intoarce "de unde ai venit", in preajma Craciunului, iti urez:

    Crăciun Fericit !

    SĂRBĂTORI FERICITE !
    La
    Mulţi Ani ! Cu Sănătate, Iubire, Armonie, Pace în Suflete şi Împliniri
    Benefice, alături de cei dragi ! ~ Cornelius, :) >:D< :x

    RăspundețiȘtergere
  4. Lol ce amuzant femeie proasta

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu de ce dracu' ti-a zis sa te duci DRACU'!

    RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!